Skolstart

20130905-082328.jpg

Nu kör hösten igång för oss allihop! Igår var det Stellas tur. Hon började i ”Grasshoppers” – sista året innan kindergarten. Oj vad hon är stor nu… Kitty och jag lämnade en nöjd Stella som genast hittade några gamla kompisar från förra året. Hon rapporterade glatt på kvällen att hon lekt med två nya kompisar också och hittat ett ekorrbo. Kitty och jag ägnade dagen åt ärenden, min sista dag innan jag sätter igång med praktik. Ska börja alldeles snart, spännande, sitter och väntar i bilen nu, var så orolig att komma försent och nu har jag 40 min tillgodo – lyx 🙂

2 tankar om “Skolstart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s