Hej nya veckan!

20130916-074829.jpg

Vi har haft en riktigt rolig helg! Kräftskiva för amerikanskt gäng i fredags – och inte ett enda foto lyckades jag ta… Men kräftorna från IKEA var faktiskt alldeles ovanligt goda och populära, varenda en gick åt trots att jag räknat med många per person. En bit västerbottenost blev en god paj. Till efterrätt en mycket intressant knallgrön tårta med smak av banan och avokado… 40-årskalas i lördags. Läääänge sen jag var på ett sånt där riktigt stort party! Kul! Igår blev det Sunday football och urgod pizza hos kompisar. Jag är riktigt stolt över att vi dessutom tog ett källarrens. Någonstans måste man ju börja med det där rensandet, pust…

Och nu är det ny vecka, mycket att bocka av från listan, ser fram emot att lämna in ett stort projekt! Ha en supervecka allihop, nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s