Morgonsmoothie!

20130924-071407.jpg

Gillar verkligen min nya morgonsmoothie-rutin! Idag frusen mango, banan, grönkål, mjölk och chiafrön. Lätt att dricka medan jag fixar med alla Kitty och Stellas morgongrejer. Vi börjar så småningom komma in i det där med att alla ska iväg till olika ställen på morgonen nu… Hoppas alla har eb bra vecka!!

2 tankar om “Morgonsmoothie!

  1. Hej!

    Du skrev att du arbetar med patienter nu. I Sverige har det varit en del diskussion om att sjukhusmaten är så dålig och att det är inkonsekvent utifrån ett holistiskt perspektiv på patienten och läkningsprocessen. När jag själv har blivit opererad i Sverige och varit inlagd några dagar har jag reagerat på den dåliga sjukhusmaten, det har inte ens ingått lite råkost. Jag har då sänt en tanke till dem som är inlagda betydligt längre perioder. Är kost- och näringsperspektivet bättre integrerat i den amerikanska vården (dvs den vården som är för dem som har OK sjukförsäkringar)? Eller tänker man bara på det när det gäller vård av överviktiga, undernärda eller de med ätstörningar?

    Clara

    • Kost- och näring är en viktig del av sjukvården här, alla patienter ”screenas” för speciella näringsbehov. Ofta kan man i och för sig beställa den mat man gillar på sjukhuset och då väljer de flesta pizza och hamburgare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s