Nybörjarfel

20131011-174149.jpg

Ojoj, tänkte så käckt att nu åker vi till Connecticut utan att packa massa grejer, har ju lite kläder som ligger där. De där handdukarna som brukar ligga och skräpa i bakluckan rensade vi också bort. Det vi inte tänkte på var bilsjukan… Urk. Men nu är vi nära!

En tanke på “Nybörjarfel

  1. Usch så jobbigt. Mina egna små har turligtvis (peppar, peppar) sluppit än så länge, men jag kommer själv ihåg hur det var när jag var liten (kan t o m bli lite illamående i bilen än idag, om det inte är jag som kör). Hoppas Stella blev pigg snabbt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s