Vilken vecka!

20131020-103826.jpg

Förra söndagen fixade jag höstblommor på vår porch (ja, känns som hösten just börjat här!) och såg fram emot en lugn hemmakväll med Kitty och Stella (Jeff på baseball i Boston). Sen blev vi invaderade av världens äckligaste ekorre. Den gnagde ett hål och kom in i vårt hus. Hu!!! Och jag som inte är någo djurvän. Vi lyckades inte få ut den, den gömde sig från exterminators som ryckte ut akut, så vi sov över hos en granne. Nästa morgon hoppade ekorren glatt omkring i vårt kök – blä. Jag ropade på en annan granne som kom och skrämde ut ekorren med en sopborste. Tur att man har snälla grannar! Två lugna dagar och sen upptäckte jag löss i Stellas hår. Stor avlusning! Hon har mycket hår Stella, bra på många sätt men det tog lååååååång tid att kamma med luskamm. Nu sitter vi på tåget till New York, ser fram emot en solig dag på Manhattan med lillebror + fru. Härligt!

20131020-104511.jpg

Gårdagens bästa: pumpamuffins-bakande med glada 4-åringar!

2 tankar om “Vilken vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s