Mammakläder

Skärmavbild 2014-01-09 kl. 14.06.17Dagens mamma-outfit: svarta smala basbyxorna (som jag har på mig nästan varenda dag…), ny fin topp från Mamalicious och härlig draperad kofta. Jag tillhör dem som faktiskt tycker det är riktigt kul med gravidkläder! På något sätt är utmaningen rolig, nu kombinerar jag plagg från den gamla gravidlådan i källaren med något litet nytt (jo, men det behöver man ändå, behöver ju inte vara så dyrt, Mamalicious, HM, Asos, här i USA har Old Navy väldigt prisvärda grejer) och så det från garderoben som fortfarande passar.

Skärmavbild 2014-01-09 kl. 14.06.32

Skärmavbild 2014-01-09 kl. 14.06.47Ett av mina allra bästa gravidplagg faktiskt! När jag var gravid med Kitty köpte jag tre stycken gravidlinnen i något slags microfiber-material från Mamalicious och de hänger fortfarande med. Jag har dem under nästan allt för att slippa alltför mycket skarvar från muddar etc, perfekt under tunna genomskinliga t-shirts också. Här och här hittar du liknande…

Kul att ni är några bloggläsare med BF alldeles där i slutet av april och början av maj. Nu får vi följas åt!

2 tankar om “Mammakläder

  1. Vilket sammanträffande, det är precis då jag ska föda mitt fjärde barn. Grattis Amy! Såg på Ebbas blogg att även du väntar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s