Happy Friday!

20140116-214951.jpg

Just nu sitter jag här med en jätteskål fruktsallad och ska snart sätta på sista avsnittet av Broadchurch (himmelriket för en deckarälskare, sååå bra!). Trots att det slinker ner en hel del godis (speciellt över jul…) försöker jag speciellt nu när jag är gravid se till att få i mig extra mycket frukt och grönsaker – det mår ju både bebisen och jag bra av. Massor av kostfiber och vitaminer. Fruktsallad med yoghurt till passar perfekt framför teven. Ska försöka få in lite inlägg om bra gravidmat i bloggen men om ni är extra nyfikna, spring och skaffa Ebbas gravidbok, jag har bidragit en hel del till matkapitlet i den!

Ha en toppenfredag allihop, hörs snart igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s