Efter stormen

20140123-223242.jpg
Vi har verkligen haft vinterväder i Philly den här månaden! Härligt tycker barnen, ganska härligt men lite opraktiskt tycker vi vuxna… Jag är en sån som gillar att planera, strukturera och ha ett schema – men en sån här månad är det väldigt svårt med ”snow days” i skolan (alltså skolan stänger) lite titt som tätt. Den här veckan var jag på kurs två dagar en bit utanför stan, första förmiddagen började det snöa rejält, alldeles för mycket för att jag skulle våga köra hem i vår lilla stadsbil. Lyckades rulla till ett hotell i närheten och hade det faktiskt riktigt mysigt i snöovädret! Fick dessutom en hel del jobb gjort till skillnad från min man som var hemma med Kitty och Stella… Men saknade dem gjorde jag också såklart, dock tycker jag att man som förälder kan njuta av att vara alldeles ensam ett litet tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s