Happy Friday!

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 12.40.53Helgen är här! Efter en busy vecka njuter vi av en lite lugnare fredag. Stella går på dagis mån-tors och på fredagar är hon hemma med Jeff eller mig beroende på schema. Idag är vi hemma alla tre (och Jeff och jag turas om att jobba lite…) och ikväll ska Kitty till en kompis på sleepover så det blir en riktig Stella-dag. Mysigt med massa fokus på ett av barnen då och då! Just nu bygger Stella och Jeff någon slags jättestor kuddhäst (Jeff är under alltihop) i vår säng, hmmm… Jag sprang iväg på morgonträning – så skönt, känner mig inte alltid så smidig nu när magen börjar bli stor men när jag tränar blir allt bättre! Tycker fortfarande att de flesta övningar i min vanliga Barre-klass funkar bra. I helgen blir det middag med kompisar imorgon och … jag det är faktiskt vår enda plan än så länge – fantastiskt härligt! Trevlig helg allihop! 

Morgonschack för Jeff och Stella

Morgonschack för Jeff och Stella

 

 

En tanke på “Happy Friday!

  1. Hej,
    Kul att du har hittat tillbaka till bloggen 🙂
    Det låter trevligt att vara hemma med barnen på fredagar, men hur funkar det? Jobbar du deltid eller jobbar du hemma då? Visst är du utbildad läkare? Jobbar du som det nu? Är din man också läkare?
    Jag bodde i US i 7 år (för 4 år sen) men min erfarenhet av flexibla arbetstider eller möjligheten att jobba hemifrån var ganska begränsad (det var mer jobba mycket och hela tiden och på kontoret 🙂 ).
    / cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s