Spännande…

Vår nya bok!

Vår nya bok!

För er som följer mig på instagram är detta ingen nyhet… Men oj så spännande det ska bli i april, då är det dags för ny kokbok! Kan knappt tro det själv. Nu trycks det för fullt och jag känner mig lite nervös – missade vi något trots alla tusen genomgångar? Är allt med? Har vi tackat alla snälla som hjälp till på ett eller annat sätt? Nu finns det i alla fall ingen återvändo. Återigen bjuder vi på massor av lättlagade och fräscha recept, favoriter här hemma allihop. Festliga tips ingår också. Längtar efter att hålla boken i händerna!!!

16 tankar om “Spännande…

  1. Jättekul! Nu måste ni se till att få en bok utgiven på engelska också – jag har en väninna som i stort sett varje gång hon kommer hem till mig tar fram er kokbok från hyllan, säger något i stil med ”jag hatar de där två, de verkar så perfekta” och så sitter hon och bläddrar i en halvtimme och så får jag översätta ett nytt recept åt henne. Senast idag var hon här och då berättade jag, när hon greppade kokboken, att ni skulle ge ut en ny. Så hon fnös och sa åt mig att jag måste köpa den med! 😀

  2. i’m wondering if possibly a friend of mine was at your party yesterday and I’m happy to discover this book through her! Lovely photos and I’m really fascinated! I’m a lover and supporter of all things entertaining and beautiful details in the everyday and look forward to getting a copy! .. and catching up with my friend to hear more details! So fun ! (and to discover you, as well!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s