Men hjälp!

Våren...

Våren…

Tittade in här på bloggen och insåg med fasa att det är nästan precis en månad sedan jag uppdaterade! Oj, oj, oj… Tiden går så snabbt nu så jag bara vill bromsa. Visst är det helt otroligt spännande att vi snart ska få träffa vår lilla bebis, men jag har också tusen projekt att avsluta innan dess. Sen måste vi ju se till att sätta ihop vagnen, titta igenom de små, små bebiskläderna och allt sånt också. Nu tredje gången tänker jag mest att äsch, vi behöver ingenting, vagn, bärsele, lite kläder och blöjor. Är det egentligen något annat man använder första månaden? Ja, några filtar också. Hmm… Samtidigt blir jag lite stressad när jag träffar andra gravida som fixar för fullt – har jag alldeles glömt bort hur det var att komma hem med bebis?! Vad tror ni? Något annat livsviktigt att ha första veckorna?

Annars håller jag på att återhämta mig efter en rätt så jobbig vecka. Stella hade feber och hosta natten till måndagen så då sov vi inte mycket. Nästa dag fick jag så ont i bihålorna så att jag grät, flyttade sig till örat och jag tror sällan jag varit så ynklig! Inte mycket sömn heller. Mitt i detta gick jag till tandläkaren för rotfyllning. Bihålorna och örat blev inte bättre och när min läkare tittade i örat hade jag en rejäl öroninflammation. Fy förresten så obehagligt det är med en sån där tratt i örat. Nu tycker jag att Kitty och Stella är ännu modigare som utan ett knyst låter öronläkaren titta i deras öron titt som tätt. Igår firade vi fredag och att alla i familjen var friska med urgod pizzamiddag på ny restaurant i området och frozen yogurt på Kittys favoritställe till efteråt. Yes, veckan slutade bättre än den startade!

Mina fina glassflickor

Mina fina glassflickor

 

4 tankar om “Men hjälp!

  1. Haha! Du kan väl låta oss veta om det behövdes mer än du mindes för trean. Jag väntar också min trea men i slutet av sommaren och om jag inte missminner mig är min tvåa född samma vecka som din och jag har rätt tätt mellan mina tjejer så nu känns det verkligen som att det ska börjas om fast som du säger, hur mycket behövs egentligen 😉?
    Krya på er!

  2. Hej Amy! Så spännande det kommer att bli. 🙂 Jag har några frågor till dig. Har följt dig sedan du bloggade när Kitty var nyfödd och jag har för mig att du studerade då. Jag studerar nämligen till läkare och har två barn som är sju och fem. jag är på tredje året och funderar på det här med ett eventuellt tredje barn och hur det går att kombinera med studierna. Min son var 1,5 när jag började studera men jag undrar om du tror att det är möjligt att studera parallellt de sista åren med en nyfödd eller om du måste ta ett år ledigt. Tycker du att läkarutbildningen blev svårare/tuffare de sista åren? Tack för en fin blogg och jag har lagat massor av gott från din och Ebbas första kokbok. 🙂

    • Hej Alexandra! Hmmm… Det beror ju helt på hur du har det med barnpassning/hjälp omkring dig. Jag tyckte att utbildningen på de flesta sätt blev lättare de sista åren, man lär sig liksom det mesta på plats. Men det gäller ju att vara på sjukhuset 8-4 sådär de flesta dagar så en termin skulle jag tro att man får vara ledig åtminstone. När jag fortsatte läsa när Kitty var bebis var min man hemma med henne + lite barnvaktshjälp. Lycka till, spännande med funderingar på en liten trea! Jag ser så mycket fram emot vår lilla/lille 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s