Prickar prickar prickar

20140414-160808.jpg

Jag är ett stort fan av alla prickiga mönster! På något sätt är det mönstrat men matchar ändå med allt – kanske därför jag har både prickigt mobilfodral och plånbok, tröttnar aldrig… De här fina mammabyxorna från Mamalicious kommer jag faktiskt att sakna efter graviditeten, måste nog ha på mig dem nästan varje dag nu framöver. Visst, jag kommer säkert att använda dem ett litet tag efter bebisen har kommit, men de där byxorna med stor mudd över magen känns allt lite konstiga att ha på sig rätt så snabbt. Nästa prickiga pryl skulle gärna fått vara Ergos bärsele, irriterar mig något fruktansvärt på att den inte kommer förrän nästa vår! Grrr…..

11 tankar om “Prickar prickar prickar

  1. Så fin du er med babymagen, Amy 🙂 Nå er det jo så kort tid igjen, at kanskje babyen til og med er på utsiden, håper alt går bra med deg/dere!

  2. Först och främst, stort grattis Amy och hela er familj till er nya familjemedlem. Hoppas att allt gått bra att att ni njuter av att ha blivit 5 i familjen! Jag är så nyfiken, kan du inte uppdatera oss lite så att vi får veta mer om er lille pojke och hur ni har det? Varma hälsningar Frida

  3. Hej Amy!
    Vad jag förstår bor du i philly? Jag har bott i Philadelphia i fem år nu och studerar till socionom ( och blir förmodligen kvar då min pojkvän är inte intresserad av att flytta till Sverige och har en framgångsrik karriär här) och jag ville fråga dig hur du trivs i staden? Jag känner mig hemma fast endå inte…. Svårt att förklara. Hur copar du med att vara borta från vänner och familj?
    Tack,
    Jennifer Dahlstrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s