Om mig

Jag heter Amy von Sydow Green, född 24 april 1978 i Göteborg. Jag är utbildad läkare, mycket matlagningsintresserad och tillsammans med min man Jeff och våra döttrar Kitty och Stella bor jag i Philadelphia på USA:s östkust. Här bloggar jag om mitt liv, jag delar med mig av mina receptfavoriter och uppdaterar om mina pågående projekt.

Jag har skrivit frilansartiklar, bland annat för tidningen Mama och tillsammans med min syster Ebba har jag skrivit kokboken ”Sommar med systrarna von Sydow”.

Kontakta mig gärna på:
amysilveria@hotmail.com

Amy von Sydow Green
220 St. Mark’s Square
Philadelphia, PA 19104
USA

Mina döttrar Stella och Kitty på picknick.

Mina döttrar Stella och Kitty på picknick.

13 tankar om “Om mig

 1. Hej,

  jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du kan besvara. Jag undrar om du kan rekommendera några (gärna stora) bloggar från USA? Gärna mode eller bara allmän livsstil om vardagen. Svara gärna till min mail flfrida@yahoo.se

  Tusen tack på förhand!

  Mvh Frida

 2. Hej! Jag och min man + två flickor på 1 resp 4,5 skall flytta till Philadelphia efter nyår 2010.
  Jag undrar om du vet om det bor fler svenska familjer med barn runt omkring Phladelphia? Vi skall flytta till/runt mainline, men har inte hittat bostad än. Finns det fler bloggar kanske? Svara om du orkar och har lust!
  Mvh Ulrica i Helsingborg

 3. Hej Amy,

  jag pluggar till civilingenjör i medicinsk teknik i Linköping och har fått världens chans! Jag har fått en plats på City College i New York city för att göra mitt examensarbete till våren. Nu när jag har fått visumfrågan ur världen har jag börjat leta efter någonstans att bo men det mesta jag hittar är otroligt dyrt och det är därför jag kontaktar dig.

  Vet du om det finns några bra sidor på nätet där man kan söka efter ”delade” lägenheter eller billigare lägenheter?

  Ha det bra!
  /Elin

 4. Hej !

  Kul att hitta din blogg, när jag satt och leta lite fakta om Philadelphia.;)
  Min man/vi har blivit erbjuden ett jobb, långttids kontrakt i Philly.
  Vi har 2 barn på 7 mån och 2 1/2 år och jag har lite beslutsångest om vi skall åka eller inte…..Försöker googla lite om hur det är att leva/bo i Philadelphia med småbarn, då de e ju ens allt ;). å så hittade jag din blogg;) Kanske du kan ge din syn på hur du upplever att bo i PHILADELPHIA( hittade inte hur länge du bott där)
  Om du skulle rekommendera ett säkert / tryggt/familjärt boende i Philadelphia vart skulle det vara? Något annat som du kan tipsa om inför ett sådant val?
  Tack och ser fram emot ett svar 🙂

 5. OK! What fun. We’re blogging in reverse! I’m American living in Sweden. Really fun to find your book and will follow now! I hope the weather warms – such an incredible winter. I’m not sure how long you’ve been living there but, this isn’t common! Should be Spring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s