Kokbok

Min lillasyster Ebba von Sydow och jag har tillsammans gjort kokboken ”Sommar med systrarna von Sydow”. En färgsprakande bok fylld med vinnande menyer för sommarens fester och högtider. Som småbarnsmammor har vi insett den stora lyxen i att enkelt få ihop en smidig “helhetslösning” för varje festtillfälle. Och det måste gå fort! I den här boken vill vi inspirera till mer kalas – med mindre stress!

Klicka här för att köpa boken. En utmärkt present till dig själv eller någon du tycker om.

För mer information om boken eller högupplösta bilder, kontakta Karolina Blom Wiberg, PR- och informationsansvarig på Forma förlag. Mejl: karolina.blom.wiberg@formapg.se eller 070-587 02 13.

10 tankar om “Kokbok

 1. Låter som en riktig ”vill-ha-bok”.
  Har själv en syster (vi är tvillingar) och vi hoppas att vi en dag kommer att jobba ihop. På ena eller andra sättet!

  Lycka till systrarna von Sydow från systrarna Odelhall! 🙂

 2. Oj, det var otippat. Ebba är inte den jag förknippar med att laga mat precis. Har nog aldrig sett ett blogginlägg som handlat om att står i köket. Snarare mer att man ska ”köpa sig fri”. Har i alla fall inte alls framkommit att hon hade ett stort matintresse så där blev jag verkligen förvånad. Tyvärr.

 3. Så nu ligger äntligen boken här hemma. Har bläddrat igenom den snabbt och den ser underbar ut. Många goda recept som ska testas i sommar. Så himla fina bilder på dig, Ebba och barnen också, måste vara roligt att ha!

 4. Hej!
  Vilken fantastiskt fin bok ni gjort! Njuter av varje sida och känner nästan doften av hav!
  På fredag sk jag ha alla mina jobbarkompisar på middag och tänkte då bl a göra ”ugnsrostad blokål” Jag undrar huruvida men serverar den varm eller kall?
  Ha en alldeles ljuvlig sommar!
  MVH
  Anna

 5. I’m am American living in Sweden and I’ve just learned about your book today and think it looks like so much! Coming from a party throwing culture (+ lover!), it’s so much fun to see entertaining through Swedish eyes and with lovely new attention to details! Looking forward to seeing this and so happy to find your blog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s